cere oferta
armonica

Despre noi

Societatea comerciala MOTECO S.R.L. a fost infiintata in anul 2001, avand ca domeniu principal de activitate “CONSTRUCTII CLADIRI”.
Calitatea produselor si promptitudinea serviciilor oferite au lansat MOTECO pe piata mai repede si mai bine decat se preconizase, acesta devenind un partener de incredere, atat pentru furnizorii de materii prime, cat si pentru clienti, ajungand la nivelul anului 2016 sa detina un capital social de 1.000.000 euro si investitii in echipamente si active in total in grup in valoare de peste 5.000.000 euro.

Stabilitatea in piata ne-a recomandat ca fiind un angajator performant cu cerinte de calitate, motiv pentru care grupul MOTECO activeaza cu un numar de peste 100 de angajati cu caracter permanent, neavand migrare a fortei de munca.
Cerintele de acreditare (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, Marcaje CE) au fost acoperite prin certificarea societatii, in toate activitatile, de catre organismele abilitate.

Evolutia pietei, majorarea portofoliului de clienti si diversificarea activitatilor a determinat distributia afacerii in filiale si societati afiliate.

Acest fapt a determinat crearea urmatoarelor filiale si societati afiliate:
S.C. MOTECO GLASS FILIALA S.R.L
S.C. MOTECO FACADE FILIALA S.R.L
S.C. MOTECO STEEL FILIALA S.R.L
S.C. MOTECO ADVISOR S.R.L.